Leef- en ontspanningsruimtes

Leefruimtes

Het internaat beschikt over twee aparte leefruimtes. Eén ruimte is speciaal voor de lagere schoolkinderen ingericht. Een gezellige, warme ruimte met aangepast meubilair en leuk speelgoed zodat de jongsten van ons internaat er een huiskamergevoel ervaren.

De andere leefruimte beantwoordt aan de eisen van ons tienerpubliek. Met modern meubilair en multimedia creëren wij gezellige hoeken waar rustig kan gepraat worden of een gezelschapsspel gespeeld worden.

Op elke verdieping waar de slaapkamers gelegen zijn (jongens- en meisjesafdeling) is er ook nog een kleine ontspanningsruimte waar bijvoorbeeld de oudsten nog wat kunnen keuvelen of nog een film op tv kunnen bekijken.

Ontspanningsruimtes

De school stelt aan het internaat heel wat sportaccommodatie ter beschikking. Er zijn twee sportzalen en een groot sportterrein.

Daarnaast is er nog een polyvalente ruimte waarin men kan biljarten, tafeltennissen, een film projecteren… Het internaat heeft ook nog enkele knutselruimtes ter beschikking waar creatieve zielen zich kunnen uitleven.

De leerlingen van de lagere school kunnen bij mooi weer ook spelen op een ruime speelplaats met een step, een gocart… Ook enkele vaste speeltuigen zorgen er voor dat ze heerlijk kunnen ravotten.